Είσοδος μελών στο OHmyTAGS.com

Κάνε την είσοδο σου στο Ohmytags χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σου στοιχεία.

Αν δεν είσαι μέλος κάνε τώρα την εγγραφή σου και δες ΟΛΑ τα προϊοντα του Ohmytags.com

ή για την είσοδο σου χρησιμοποίησε τον facebook λογαριασμό σου:

Χρήσιμες Ερωτήσεις

1) Για να δω τα προϊόντα του OHmyTAGS! πρέπει να καταχωρήσω προσωπικά στοιχεία;
Όχι δεν χρειάζεται!!!
Μπορείτε προαιρετικά να καταχωρήσετε μόνο το e-mail σας στο <εγγραφή στο newsletter> και να λαμβάνετε τις επιπλέον προνομιακές εκπτώσεις και κουπόνια ειδικά για εσάς
 .

2) Υπάρχει συνδρομή για να γίνω μέλος; Υπάρχουν υποχρεώσεις ή προϋποθέσεις για να γίνω μέλος;
Απολύτως καμία!

3) Πληρώνω μεταφορικά για τα πράγματα που παραγγέλνω στο OHmyTAGS.com;
Όχι στο OHmyTAGS! δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς ακόμα κι αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για το οποίο αλλάξατε γνώμη είτε έγινε λάθος επιλογή στο νούμερο είτε είναι ελαττωματικό.

4) Τα προϊόντα που βρίσκω από το OHmyTAGS.com είναι αυθεντικά;
Τα προϊόντα του OHmyTAGS.com είναι 100 % αυθεντικά ,καινούργια και στις αρχικές τους συσκευασίες. Βασική πολιτική του ohmytags.com είναι να παρέχει αυθεντικά ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές και για αυτό το λόγο κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους πριν ανεβάσει ένα προϊόν στο site του.

5) Αφού τα προϊόντα σας είναι αυθεντικά πως μπορείτε να έχετε τόσο χαμηλές τιμές;
Προωθώντας μέσω του OHmyTAGS και των καταστημάτων μας μεγάλες ποσότητες προϊόντων καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε σημαντικές εκπτώσεις τις οποίες μετακυλύουμε στους πελάτες μας. Επίσης συνεργαζόμαστε απευθείας με τις εταιρείες και αυτό μας προσφέρει καλύτερες τιμές. Πολλά από τα προϊόντα μας έρχονται απευθείας από την έδρα της μητρικής εταιρίας από το εξωτερικό μόνο για εσάς. Για να μπορέσει να σταθεί το OHmyTAGS.com στον διεθνή ανταγωνισμό έχει μειώσει σημαντικά το περιθώριο κέρδους του δίνοντας τις καλύτερες δυνατές τιμές στους πελάτες του.

7) Τι κάνω εάν παραλάβω ένα ελαττωματικό προϊόν;
Άμεσα έρχεστε σε επαφή μαζί μας για την επιστροφή του, μας ενημερώνετε για την κατάσταση του προϊόντος και εάν είναι δυνατό μας στέλνετε μία φωτογραφία του. Το προϊόν πρέπει να μας επιστραφεί στην κατάσταση που το παραλάβατε με τις ετικέτες και την αρχική του συσκευασία.

8) Πώς θα επιλέξω σωστά το νούμερό μου;
Για να επιλέξετε σωστά το μέγεθος σας θα πρέπει να συμβουλευτείτε το αναλυτικό μεγεθολόγιo που υπάρχει μέσα στην σελίδα του κάθε προϊόντος.

9) Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Όχι δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις μόνο σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η οποία είναι 4 ευρώ. Για αγορές άνω των 60 ευρώ και η αντικαταβολή είναι δωρεάν!

 

 

Το OHmyTAGS χρησιμοποιεί cookies. Κάνοντας την πλοήγησης σας στο site, αποδέχεστε την χρήση τους.x